Terug naar overzicht

Buitenschilderwerk

Veruit het meeste buitenschilderwerk is aan kozijnen, deuren, dakgoten en poorten. Echter ook voor het laten schilderen van buitenmuren kunt u bij Edwin Govers terecht.

Onderhoud van houtwerk

De reden om uw houtwerk aan de buitenkant van uw huis te laten schilderen is tweeledig. Enerzijds draagt het bij aan de uitstraling van het huis en anderzijds is het nodig om het hout te onderhouden en (vaak kostbare) houtrot te voorkomen. Door weersinvloeden verslechterd de staat van het schilderwerk waardoor op den duur naden, schuren en gaten kunnen ontstaan wat kan leiden tot schade aan het hout met houtrot als gevolg. Het goed en professioneel laten onderhouden van kitnaden en hout is dus van groot belang.

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Houtrot

Constateren we toch houtrot, dan is het zaak om allereerst de oorzaak te achterhalen. Het is belangrijk om de oorzaak te verhelpen om niet steeds met dezelfde problemen te worden geconfronteerd. Vervolgens wordt het houtrot vakkundig gerepareerd waarna het hout wordt voorzien van diverse lagen verf.

Werkwijze

Voordat een klus wordt aangenomen wordt de status van het schilderwerk opgenomen en indien gewenst een offerte opgesteld. Bij correct onderhouden buitenschilderwerk wordt vervolgens gestart met afwassen van het houtwerk waarna het geschuurd wordt en vervolgens wordt afgelakt met 1 dan wel 2 lagen dekverf. Mocht het houtwerk in slechte staat zijn dan is vaak een voorbehandeling noodzakelijk.

Materieel

Bij buitenschilderwerk wordt geregeld op hoogte gewerkt en zijn sommige plekken moeilijk bereikbaar. Edwin Govers beschikt over diverse eigen materialen om nagenoeg alle plekken moeiteloos te kunnen schilderen. We beschikken hiervoor over een eigen hoogwerker en diverse steigers.

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Edwin Govers

Vragen? Bel gerust! +31 (0)6 51 899 642