Terug naar overzicht

Binnenschilderwerk

Degelijk schilderwerk draagt bij aan een verzorgde en prettige uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Vaak is sfeer- of stijlverandering dan ook grootste reden om binnen te laten schilderen. 

Schilderen wanden en plafonds

Wilt u de binnenkant van uw huis een opfrisbeurt te geven of eens van stijl of sfeer te veranderen? Door het schilderen van de wanden en plafonds in een frisse (andere) kleur, bent u al halfweg. Afhankelijk van uw wensen kan het schilderwerk op de traditionele manier worden uitgevoerd (met de roller) of met gebruik van een airless spuit.

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Onderhoud van houtwerk

Een andere goede reden om te zorgen voor goed onderhouden schilderwerk is om calamiteiten als houtrot en slijtage te voorkomen. In tegenstelling tot wat de meesten denken, is binnen schilderwerk vaak nog belangrijker dan buitenschilderwerk om houtrot te voorkomen. Veel vocht, waardoor het houtrot ontstaat, komt namelijk van binnenuit de woning. Het goed en professioneel laten onderhouden van kitnaden en hout is dus van groot belang. 

Ook de trap in uw woning wordt zwaar belast en behoeft op zijn tijd een opknapbeurt. Uiteraard kan Edwin Govers deze ook op een deskundige manier voorzien van een nieuwe laag lak. Bij het schilderen van uw houtwerk kunt u kiezen voor schilderen met de kwast of met behulp van een airless spuit voor een extra strak resultaat.

Producten

Edwin gebruikt watergedragen verfproducten van de beste kwaliteit (veelal van Sigma, Bonestoppel, Sikkens en VEVEO) die minder belastend zijn voor het milieu. Ook geurproblemen behoren hierbij tot het verleden.

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Edwin Govers

Vragen? Bel gerust! +31 (0)6 51 899 642